
COVID-19 بسیاری از کشورها را مجبور به مبارزه فوری…
[ad_1]

مجمع CVF از 48 کشور عضو تشکیل شده است که در برابر اثرات گرم شدن کره زمین آسیب پذیر هستند و در جهت هدف مشترک تقویت تلاش های تغییر اقلیم تلاش می کنند.
به طور خاص ، سال گذشته ، 73 کشور برنامه های جدید اقلیمی سازمان ملل (سازمان ملل) را به روز کرده و ارائه کردند تا مهلت مقرر در توافق نامه پاریس در مورد تغییرات آب و هوایی را رعایت کنند. این معادل حدود 45 درصد از 160 کشوری است که برنامه خود را برای ارسال به سازمان ملل اعلام کرده اند. در میان برنامه های به روز شده ، 69 کشور تعهدات جاه طلبانه تری در زمینه آب و هوا انجام داده اند و یا تلاش برای کاهش انتشار در واکنش به شرایط شدید آب و هوایی و افزایش سطح دریا را افزایش داده اند. از جمله این کشورها می توان به انگلستان ، کشورهای عضو اتحادیه اروپا (اتحادیه اروپا) ، بسیاری از دولت های آمریکای لاتین و برخی از کشورهای کوچک جزیره ، برخی از کشورهای آفریقایی و جنوب شرقی آسیا اشاره کرد.
قابل توجه است که علیرغم ارائه طرح اصلاح شده ، برزیل ، ژاپن و نیوزیلند تعهدات بلندپروازانه بیشتری نداشتند. علاوه بر این ، 57 کشور اهداف قوی تر کاهش انتشار را ارائه داده اند که باعث ایجاد تنها 13٪ از انتشار جهانی است. در همین حال ، 66 کشور متعهد به پاسخگویی به گرم شدن کره زمین دارای جمعیتی معادل 20٪ از کل 7.8 میلیارد نفر در سراسر جهان هستند.
رئیس گروه مشاوره CVF ، محقق بنگلادشی ، سالم هوک ، گفت که تعداد برنامه های ارائه شده در سال 2020 آنطور که انتظارات را برآورده نمی کند ، نشان می دهد که کشورها در رسیدن به اولین و مهمترین هدف ، یعنی افزایش برنامه ملی هر 5 سال در نتیجه ، این متخصص از دولت ها می خواهد كه جاه طلبی های آب و هوایی خود را در سال 2021 با وضوح بیشتری نشان دهند ، بنابراین با شروع بهبود اقتصاد از بحران COVID ، جوامع را سود می برد. -19
پیش از تأثیر جهانی بحران COVID-19 ، 190 کشور برنامه های اقلیمی خود را تحت توافق نامه پاریس ارائه دادند. طبق نقشه راه ، این برنامه ها تا سال 2020 به روز می شوند تا اطمینان حاصل شود که اهداف توافق نامه ، از جمله نگه داشتن درجه حرارت جهانی زیر 2 درجه سانتیگراد ، حتی 1.5 درجه سانتیگراد ، در مقایسه با دوره قبل از صنعت . طبق اعلام سازمان ملل ، دمای کره زمین 1 درجه سانتیگراد افزایش یافته و قرار است طی این قرن 3 درجه سانتیگراد افزایش یابد. این امر مستلزم این است که کشورها در آینده اهداف بلند پروازانه تری داشته باشند.
با این حال ، سفارشات همه گیر برای COVID-19 انگلیس را مجبور کرده است اجلاس سالانه تغییر آب و هوا در سازمان ملل (COP26) را به تعویق بیندازد. این بحث ها قرار است در نوامبر سال آینده انجام شود. این تأخیر همراه با خروج آمریکا از توافق پاریس ، برخی از بزرگترین صادرکنندگان در سراسر جهان از جمله چین را وادار به تعلیق این طرح کرده است. در همین حال ، انگلیس و تعدادی از کشورهای اتحادیه اروپا اهداف قوی تری را برای سال 2030 تعیین کرده اند. جو بایدن ، رئیس جمهور اخیراً منتخب ایالات متحده ، متعهد شده است که به سرعت به توافق نامه پاریس بپیوندد ، و در 100 روز اول قدرت با تشکیل یک نشست با صادر کنندگان بزرگ جلسه ای را برای ارتقا more بیشتر تشکیل می دهد. اهداف آب و هوایی جاه طلبانه. در همین حال ، علیرغم موانع فنی و مالی ، سال گذشته هشت کشور از 46 فقیرترین کشورهای جهان برنامه های جوی بلند پروازانه تری ارائه دادند. این امیدواری ها را افزایش می دهد که دولت ها در برابر مشکلات فزاینده فشار آب و هوا جدی تر می شوند.
[ad_2]