
یک اتوبوس مسافربری توسط شورشیان مسلح ربوده شد
[ad_1]
لعل محمد عمرزی ، رئیس ولسوالی روبات سنگی در استان هرات گفت: یعنی در یک مکان ناشناخته.
عمرزی جنگجویان طالبان را به آدم ربایی متهم کرد ، اما گروه شورشی در این مورد توضیحی نداد. همچنین هیچ سازمانی مجاز به انجام آدم ربایی نیست.
عمرزی گفت: پلیس به دنبال نجات مسافران اتوبوس است.
پیش از این ، در اول ژانویه ، منابع محلی نیز گزارش دادند که روزنامه نگار افغانستان ، بسم الله عادل ایماق ، در استان غور در مرکز افغانستان کشته شده است. طلوع به نقل از محمد عارف عابر سخنگوی دولت استانی غور گفت كه عادل ایماق روزنامه نگار بسم الله رئیس رادیو محلی رادیو صدا غور بود. این چهارمین گزارشگر کشته شده در این کشور آسیای جنوبی در دو ماه گذشته است.
طبق گزارش سازمان غیردولتی گزارشگران بدون مرز (RSF) ، افغانستان به همراه هند ، عراق ، مکزیک و پاکستان یکی از پنج کشور خطرناک برای روزنامه نگاران است.
با وجود گفتگوهای صلح بین دولت های افغانستان و طالبان ، خشونت ها در ماه های اخیر افزایش یافته است. اهداف حملات روزنامه نگاران ، سیاستمداران و فعالان هستند. بیشتر حملات توسط طالبان انجام شد تا جایگاه خود را در گفتگوهای صلح سپتامبر دوحه (قطر) بدست آورند. مذاکرات بین دولت افغانستان و طالبان تا ژانویه 2021 متوقف شده است.
[ad_2]