
چگونه بمب گذار فرودگاه کابل از کنترل طالبان و…
[ad_1]
نیویورک تایمز به نقل از مقامات آمریکایی گفته است که جمعیتی که از ورود به فرودگاه کابل ناامید شده بودند ، در دروازه ابی ، ورودی اصلی که توسط تفنگداران دریایی ایالات متحده و سایر گروه های خدماتی سرویس می شد ، جمع شده بودند.
ارتش آمریکا می دانست که آنها می توانند مورد حمله قرار بگیرند ، هنگامی که یک روز قبل ، وزارت خارجه آمریکا در مورد تهدید تروریستی “معتبر” در سه دروازه فرودگاه هشدار داد. بیش از 5 هزار سرباز آمریکایی وظیفه دارند تا غیرنظامیان و افغانانی را که می خواهند کشور را ترک کنند ، تخلیه کنند. دروازه ابی در سیگنال حمله ذکر شده بود.

نیروهای امنیتی فرودگاه دو در دیگر را بستند ، اما تصمیم گرفتند درب صومعه را باز بگذارند. مقامات آمریکایی همچنین گفتند که قبل از حمله 25 آگوست ، فرماندهان و جنگجویان طالبان که از مواضع نظارتی در فرودگاه پایتخت محافظت می کردند ، دو بار جمعیت را دفع کردند. این سومین بار یک مرد خطرناک بین آنها آمیخت.
در ساعت 5:48 بعد از ظهر ، در 25 آگوست ، مهاجم انتحاری کمربند بمب 11 پوندی را در پیراهن خود پنهان کرد و به گروهی از سربازان آمریکایی نزدیک شد که در حال سرکوب کسانی بودند که مایل به ورود به فرودگاه بودند. به گفته آژانس تحقیق ، او منتظر ماند تا سربازان در جستجوی او باشند. وی مواد منفجره را منفجر کرد ، به خود پایان داد و ده ها نفر دیگر از جمله 13 سرباز آمریکایی را کشت.
ژنرال کنت اف مکنزی جونیور ، رئیس فرماندهی مرکزی ایالات متحده ، پس از حمله گفت که این یک نبرد نزدیک بود ، زیرا تفنگداران آمریکایی در فرودگاه کابل مجبور بودند با غیرنظامیان تماس مستقیم داشته باشند. افغانستان باید قبل از رفتن به داخل ، حقوق خود را دوبار بررسی کند.
مقامات پنتاگون گفتند که آنها هنوز در حال جمع آوری دنباله رویدادهایی هستند که آن روز در دروازه ابی اتفاق افتاد و به زودی ارزیابی مفصلی را منتشر خواهند کرد. س Questالات پیش می آید: چرا بسیاری از کارکنان اینقدر نزدیک یکدیگر کار می کنند؟ بمب گذار چگونه از ایست بازرسی طالبان فرار کرد؟ کسی منتشر کرده؟
با روشن شدن خسارت ، مقامات بهداشتی کابل شمار کشته شدگان را به حداقل 170 نفر رساندند. افغان هایی که قصد فرار از حکومت طالبان را داشتند روز بعد به فرودگاه هجوم آوردند ، اما حجم جمعیت همچنان ادامه داشت. وی صدها نفر را در مقایسه با هزاران نفر که هنگام وقوع انفجار آنجا بودند. فرودگاه تقریباً به طور کامل بسته است ، اگرچه پروازهای تخلیه همچنان ادامه دارد. ساعت 2 بعد از ظهر ، در 27 اوت ، یک هواپیمای آمریکایی حامل تابوت 13 سرباز به کانزاس بازگشت.
اندکی پس از انفجار بمب ، پنتاگون گفت شبه نظامیان در نزدیکی خود تیراندازی کرده و چندین آمریکایی و افغان را در خارج از دروازه ابی زخمی کردند. این حادثه با حمله تروریستی دوم در نزدیکی هتل بارون اشتباه گرفته شد ، اما ژنرال هنک تیلور از فرمانده ستاد ارتش ایالات متحده اصرار داشت که اینطور نیست.
با وزن 11 کیلوگرم ، جلیقه انفجاری که توسط عامل انتحاری پوشیده شد ، خسارت باورنکردنی ایجاد کرد. به گفته رهبری ارتش آمریکا ، بمب گذاران انتحاری معمولاً از کمربند حاوی 4.5 کیلوگرم مواد منفجره یا جلیقه حاوی 4.5-9 کیلوگرم مواد منفجره استفاده می کنند.
مهاجم با جلیقه 11 پوندی که حاوی تعداد زیادی قطعه فلزی مرگبار بود ، ده ها افغان و 14 سرباز آمریکایی دیگر را زخمی کرد. تفنگداران دریایی که در دروازه ابی وظیفه داشتند ، تازه آن روز در حدود یک هفته به کابل رسیده بودند. آنها بسیار مشتاق هستند و به طور فعال با همتایان انگلیسی خود برای دستیابی به یک هدف کار می کنند: تا آنجا که ممکن است افراد بیشتری را داخل کنید.
فروپاشی کابل باعث “سونامی” تماس های تلفنی ، ایمیل ها و سازمان های خارجی در افغانستان شده است که طی 20 سال گذشته از پنتاگون برای جذب پرسنل خارجی کمک خواسته اند. افغانستان و متحدانش در حال تخلیه هستند.

شماری از شخصیت های دیگر که با افغان ها کار کرده اند ، از جمله معلمانی که در مدارس افغانستان تحصیل کرده اند ، سناتورهای آمریکایی ، مدیران ارتباطات و رهبران سازمان های بین المللی ، از ایالات متحده کمک خواسته اند. شریک سابق آنها افغانستان را در معرض خطر تلافی طالبان قرار داده است.
“سربازان کشته به تازگی به ما کمک کرده اند. آنها از میان جمعیت عبور کردند و زنان را به محل امن بردند. کوری شپرد ، تهیه کننده فیلم که به تحصیل دختران افغان در ایالات متحده کمک کرد ، گفت: “افرادی که در دروازه ابی کار می کنند بیش از شجاع هستند.”
داعش- کی گروهی است که عامل حمله به فرودگاه کابل است. حرف K در خوشه ISIS -K به معنای خراسان ، شاخه داعش در پاکستان و افغانستان است. در 28 آگوست ، ارتش ایالات متحده به اهداف داعش-کی در استان ننگرهار ، افغانستان پاسخ داد.
[ad_2]