
چوب های کنار گذاشته شده رستوران را به موارد…
[ad_1]

گاردین (انگلیس) گزارش می دهد که وقتی آقای فلیکس بوک برای مدرک کارشناسی ارشد در دانشگاه بریتیش کلمبیا در کانادا تحصیل کرد ، در بالا به این ایده رسید که دوستدار محیط زیست باشد. او می خواهد همه را متقاعد کند که هیچ زباله ای وجود ندارد ، فقط منابع به اصطلاح هدر رفته است. نامزد فلیکس بوک پیشنهاد می کند که از چیزهای کوچک ، چوب های چوبی شروع کند.
از این به بعد ، فلیکس بوک قصد دارد با ChopValue تجارت خود را آغاز کند تا زندگی دوم را بر روی چوب های استفاده شده بیاورد. ChopValue بشکه هایی را برای بازیافت در رستوران های ونکوور حمل می کند تا چوب هایی را که در درجه اول از بامبو ساخته شده اند جمع کند. فقط در ونکوور ، ChopValue حدود 350،000 چوب دست دوم در هفته بدست آورده است.

پس از 4 سال ، ChopValue با 40 کارمند بیش از 32 میلیون چوب را بازیافت می کند ، از جمله فرآیند با استفاده از گرما ، بخار و فشار. ChopValue اکنون در آمریکای شمالی در حال گسترش است و در کلگری ، مونترال و لس آنجلس ظاهر می شود.
آقای دونگ لام ، صاحب رستوران های زنجیره ای Pacific Poke در کانادا ، که با ChopValue همکاری می کند ، گفت: “من فکر می کنم این ایده خوبی است و چرا هیچ کس دیگری به آن فکر نمی کند؟ ما روزانه چند صد فنجان رشته رشته می فروشیم ، بنابراین با گذشت زمان بسیاری از چوب های خرد شده دور ریخته می شوند. “Pacific Poke حتی چوب های بازیافتی را برای تزئین ChopValue نشان می دهد.
فلیکس بوک اظهار امیدواری کرد که ChopValue بتواند مردم را به تجدیدنظر در مورد زباله سوق دهد.
[ad_2]