
وقتی EC صادرات واکسن COVID را ممنوع کرد ،…
[ad_1]

این اعلامیه در چارچوب افزایش تنش بین واحد و شرکت دارویی AstraZeneca در مورد مشکل تأمین واکسن صورت گرفت. این اقدام اتحادیه اروپا با تعجب سازمان بهداشت جهانی (WHO) روبرو شد و تهدید کرد که چند هفته پس از خروج رسمی انگلیس از اتحادیه اروپا با انگلیس درگیری ایجاد خواهد کرد.
این اقدام اتحادیه اروپا فقط برای کارخانه هایی که واکسن COVID-19 تولید می کنند معتبر است ، که در قرارداد فروش واکسن های امضا شده بین شرکت های دارویی و EC گنجانده شده است. بر این اساس ، کارخانه های این گروه که در کشورهای عضو اتحادیه اروپا فعالیت می کنند ، باید 3 ماه قبل درخواست صدور مجوز برای صادرات واکسن به کشورهای غیر بلوکه شده را ارائه دهند.
انتظار می رفت این اقدام برای شش هفته اجرا شود ، اما بعداً تا پایان مارس 2021 تمدید شد. بسیاری از مقامات اتحادیه اروپا تمایل خود را برای اجرای این طرح از 30 ژانویه ابراز داشتند.
والدیس دومبروفسکیس ، معاون رئیس اتحادیه اروپا در پاسخ به مطبوعات تأکید کرد که اتحادیه اروپا از این شرکت ها برای افزایش تولید حمایت مالی کرده است ، بنابراین اتحادیه اروپا انتظار دارد به زودی واکسن دریافت کند. وی تأکید کرد اقدامی که EC در شرایط اضطراری انجام می دهد.
هدف این طرح اطمینان از شفافیت و در صورت لزوم تهیه ابزاری برای اطمینان از تأمین واکسن است. مقامات اتحادیه اروپا همچنین تأیید کردند که این اقدام فقط در AstrZeneca نیست ، بلکه در کل شرکت های واکسن COVID-19 است که قرارداد فروش واکسن با اتحادیه اروپا دارند.
اکثر کشورهای غیر اتحادیه اروپا در اروپا و اطراف آن مانند سوئیس ، بالکان یا پادشاهی موناکو از این اقدام مستثنی هستند. انگلیس ، که در سال 2020 اتحادیه اروپا را ترک کرد ، نیز در لیست کشورهای اجرای این اقدام نیست.
در تاریخ 29 ژانویه ، بوریس جانسون ، نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور اتحادیه اروپا اورسولا فون در لاین تماس تلفنی گرفت و از اقدامات فوق اتحادیه اروپا ابراز نگرانی کرد.
دفتر نخست وزیر انگلیس گفته است که رهبر این کشور در مورد عواقب اقداماتی که اتحادیه اروپا اخیراً اعلام کرده است ابراز نگرانی کرده است. کنترل صادرات اتحادیه اروپا شامل تعلیق نسبی مفاد قرارداد تجاری پس از Brexit است که به کالاها اجازه می دهد از مرز ایرلند عبور کنند.
سخنگوی دفتر نخست وزیر ، مایکل گوو ، با ماروس سفچوویچ ، معاون رئیس اتحادیه اروپا تماس گرفت تا نگرانی انگلیس را از عدم ارتباط اتحادیه اروپا درباره اقدامات اتحادیه ابراز کند.
خانم ماریانژلا سیمائو ، مدیرکل دسترسی WHO به دارو و محصولات پزشکی ، در واکنش به اقدام اتحادیه اروپا گفت که تصمیم اتحادیه اروپا در میان بسیاری از نگرانی ها و خطرات بالقوه مخرب تأمین واکسن جهانی است.
تنش بین اتحادیه اروپا و AstraZeneca پس از آن اعلام شد كه شركت داروسازی از كاهش 60 درصدی تعداد واكسن های تحویل شده به اتحادیه اروپا در سه ماهه اول سال 2021 خبر داد. AstraZeneca توضیح داد كه دلیل این امر تولید واكسن در كارخانه خود در انگلیس بوده است. . مشکل. مقامات اتحادیه اروپا برای جبران مقدار واکسن کاهش یافته به دلیل مشکلات کارخانه های بلژیک ، از AstraZeneca خواسته اند بخشی از واکسن تولید شده در انگلستان را به اتحادیه اروپا منتقل کند. پاسكال سوريو ، مدير عامل AstraZeneca گفت كه توافق نامه هاي قرارداد در انگلستان اين اجازه را به شركت نمي دهد.
[ad_2]