
هشدار سیل اضطراری در اروپای غربی
[ad_1]
با این حال ، از دوره پیش صنعتی ، دمای زمین 1.2 درجه سانتیگراد افزایش یافته و از 1.5 درجه سانتیگراد که دنیا به آن متعهد شده است ، فاصله زیادی ندارد. همراه با حوادث شدید آب و هوایی که در سالهای اخیر به طور مداوم در همه قاره ها رخ داده است: پایان زمین ، آفتاب غیرمعمول داغ تا هوای طوفانی ، طغیان سیل. سیل تاریخی اخیر در کشورهای پیشرفته در اروپای غربی نمونه ای از آن است.

تا به امروز محاسبه تمام خسارات و عواقب وحشتناک ناشی از طغیان صاعقه در نواری که از آلمان و هلند تا اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، سوئیس و لوکزامبورگ کشیده شده است ، باعث کشته شدن بیش از 200 نفر نیست. صدها نفر هنوز مفقود و صدها نفر زخمی شده اند و بسیاری از زیرساخت ها و خانه ها را تخریب و شسته اند. هزاران خانوار “با دست خالی” پس از سیل تمام دارایی های انباشته را جارو کردند. در میان کشورهای آسیب دیده ، دو ایالت آلمان غربی ، نوردراین-وستفالن و راینلاند-فالتس بیشترین آسیب را دیدند و حداقل 170 نفر را کشتند ، در حالی که بیش از 150 نفر همچنان مفقود هستند.
با مشاهده نقشه رودخانه ها در آلمان ، ریشه درختی مشاهده می شود که دارای ده ها ریشه اصلی و صدها ریشه در هم تنیده است. از نظر تاریخی ، رودخانه های بزرگی مانند راین ، الب ، دوناو (دانوب) ، وزر ، … قبلاً از رودخانه های خود سرریز می کردند و مقامات محلی با تقویت سواحل یا گسترش مناطق “آب را کنترل می کردند”. جریان آب افزایش می یابد. با این حال ، در جریان سیل اخیر در آلمان ، و همچنین در برخی از کشورهای همسایه ، آب در سرشاخه ها خیلی سریع بالا آمد و سرریز شدن و ترک خوردن بانک ها اجتناب ناپذیر بود ، و مردم را قادر به واکنش نشان نمی داد. باران شدید (150-200 میلی متر) باعث می شود مقدار زیادی آب به جای گسترش معمول چنین جریانی برای یک ماه ، به مدت دو روز به طور مداوم بریزد.
به گفته مقامات محلی ، شاخه های فرعی اغلب دارای جریان آب کم و جریان آهسته هستند ، اما چنین بارندگی شدید منجر به “ریزش” شاخه ها می شود و در نتیجه آب سرریز می شود ، و تمام آب را می شوید. دلیل این که مناطق سیل زده به انبوهی از آوار تبدیل شده اند این است که اکثر خانه های منطقه فاجعه صدها سال قدمت دارند و عمدتا بر روی قاب های چوبی ساخته شده اند ، آنقدر مقاوم نیستند که بتوانند در برابر طوفان مقاومت کنند.
علاوه بر این ، هنگامی که خاک ها و سیستم های زهکشی قادر به جذب سریع آب نیستند یا عواملی مانند توسعه شهری مانع جذب آب باران می شود ، رواناب سطحی می تواند به صورت سیلاب های سیل آسا در آمده و باعث ایجاد سیل شود و خسارت قابل توجهی وارد کند. طبق آژانس محیط زیست فدرال آلمان ، حدود 45 درصد از مناطق زندگی و حمل و نقل این کشور “بتن ریزی” می شوند تا آب به طور طبیعی نتواند به داخل زمین نفوذ کند و منجر به طغیان و افزایش خطر سیل ، ایجاد سیل های صاعقه ای شود.
در واقع ، چند روز قبل از وقوع سیل ، سازمان ملی هواشناسی آلمان (DWD) و سیستم شناسایی سیل اروپا (EFAS) هشدار در مورد خطر بارندگی های شدید منجر به سیل را صادر کردند. و مردم مقامات محلی تأیید کردند که به افراد در مناطق خطرناک اخطارهایی داده شده است ، اما واقعیت این بود که این اخطار به گوش بسیاری از افراد نرسیده بود یا با شنیدن خبر ، دیگر دیر شده بود.

اعلان فاجعه در آلمان و ایالت فدرال به عهده ایالت ها یا شهرک ها است. مقامات ممکن است از آژیرها ، بلندگوها یا پیام های رادیویی و رادیویی برای هشدار به مردم یا دستور تخلیه استفاده کنند. با این حال ، بسیاری از افراد در منطقه سیل برق گفتند که اخطار رسمی دریافت نکرده اند و اطلاعات را فقط از طریق همسایگان یا بستگان می دانستند.
علاوه بر این ، باید اذعان کرد که محدودیت این است که هشدارها معمولاً فقط بر پدیده های هواشناسی متمرکز می شوند ، مانند هشدارهای بارندگی شدید 150-200 میلی متر ، که به سختی برای اکثر مردم منطقی است. بیشترین مرگ و میرها ناشی از برداشت آب یا تلاش برای “نجات” چیزهای زیرزمین ، برق گرفتگی یا جاری شدن آب به خانه است.
دانشمندان معتقدند که پدیده شدید آب و هوایی کنونی نتیجه تغییرات آب و هوایی است. در چند هفته گذشته ، آلمان یک نقشه آب و هوایی نسبتاً پیچیده را تجربه کرده است ، قبل از آن درجه حرارت بالا و روزهای خشکسالی و به دنبال آن باران های سیل آسا وجود دارد. کارشناسان می گویند این ویران کننده ترین سیل در دهه های گذشته است و ممکن است در آینده بیشتر اتفاق بیفتد ، حتی با شدت بیشتر – نشانه واضح این است که وضعیت روشن نیست. تغییرات آب و هوایی تأثیر مستقیمی بر زندگی مردم دارد.
به گفته دانشمندان ، با افزایش دما در جو ، میزان اشباع رطوبت نیز افزایش می یابد. به طور خاص ، بالا بردن درجه حرارت به میزان 1 درجه سانتیگراد توانایی هوا را در حفظ رطوبت 7٪ افزایش می دهد ، به این معنی که باران بیشتر طول می کشد و وقتی زمان آن فرا می رسد ، باران به دلیل حجم زیاد آب بسیار شدیدتر خواهد شد. .
همچنین افزایش دمای کره زمین باعث تبخیر سریعتر آب در خشکی و دریا می شود و باعث ریزش شدید باران و طوفان های شدیدتر می شود. کارشناسان دانشگاه آکسفورد (انگلستان) معتقدند که میزان زیاد باران در اروپا در روزهای اخیر به دلیل هوای شدید ناشی از تغییر آب و هوا ، هنگام گرم شدن دما است.
پیش از این ، دانشمندان انگلیسی تحقیقی انجام داده بودند که هشدار می داد گرم شدن کره زمین احتمال وقوع طوفان های شدید باران در سراسر اروپا را افزایش می دهد. این مطالعه نشان داد که به دلیل کاهش اختلاف دما بین قطب ها و مناطق استوایی ، طوفان ها در تابستان با سرعت کمتری حرکت می کنند و این می تواند منجر به بارندگی شدید و همچنین افزایش خطر طغیان شود. آژانس ملی هواشناسی آلمان همچنین خاطرنشان کرد که باران های سیل آسا به دلیل افزایش دما شدیدتر شده و هشدار داد که شدیدترین افزایش در زمستان رخ می دهد.

از آنجا که این سیل نزدیک به 100 سال است که در بسیاری از کشورهای اروپایی بدترین است ، دانشمندان می گویند که در آینده نزدیک یافتن راهی برای مرمت و بازسازی ساختمان ها برای مقاومت در برابر آب طغیان شده ضروری است. نهایی بودن به عنوان مثال ، می توان سازه های مقاوم در برابر زلزله را با پایه های عمیق ، سازه ها و مصالح مناسب ، اقدامات ویژه ای را با زیرزمین انجام داد و دیوارها و سقف های خارجی را تقویت کرد. علاوه بر این ، ترمیم کنندگان همچنین می توانند دریچه فاضلاب را برای جلوگیری از برگشت جریان ، قفل کنند تا در طبقات پایین سیستم درب ضد آب داشته باشند. علاوه بر این ، یافتن راه هایی برای تقویت مخازن و سدها ، ساخت سیستم هایی با آبریزهای زیاد ضروری است تا بتوانید هنگام افزایش ناگهانی سطح آب ، از پس آن برآیید.
یک مسئله طولانی مدت ، و همچنین در جریان سیل اخیر ، این است که “سیستم هشدار سریع” مثر نیست. افکار عمومی این سedال را مطرح کرد که آیا به موقع و به طور دقیق به کسانی که نیاز به اطلاع رسانی دارند ابلاغ شده است می تواند تلفات جانی را کاهش دهد. آنگلا مرکل ، صدراعظم آلمان نیز هنگام بازدید از منطقه آسیب دیده خواستار سازوکار هشدار موثرتر مانند سیستم آژیر خطر است که می تواند به سرعت همه را هشدار دهد در صورت بروز اشتباه.
دفتر آلمان برای حمایت از مردم و امداد رسانی در برابر بلایا (BBK) گفت که در آینده امکان ارسال سیل و سایر هشدارهای خطر به مردم از طریق پیام کوتاه به جای سیستم هشدار دیجیتالی از طریق هشدارهای دیجیتال وجود دارد. آلمان تاکنون به دلایل امنیتی داده ها از سیگنال های پیامکی استفاده نکرده است).
از همه مهمتر ، به گفته آنگلا مرکل ، صدراعظم آلمان ، “آنچه در آلمان اتفاق افتاده نشان می دهد که ما باید در مبارزه با تغییرات آب و هوا سریعتر عمل کنیم.” در تابستان امسال ، نه تنها سیل شدید در اروپای مرکزی و غربی ، بلکه در سراسر جهان شاهد بسیاری از حوادث شدید جوی بوده است. ثبت گرما در ایالات متحده و کانادا با درجه حرارت گاهی اوقات نزدیک به 50 درجه سانتیگراد ، صدها مرگ و میر. شمال اروپا موج گرمای غیرمعمولی را تجربه کرد.
روسیه گرمترین ماه ژوئن در 120 سال گذشته و نیوزیلند داغترین ماه ژوئن را داشته است … همه اینها قبل از بیست و ششمین کنفرانس طرفین کنوانسیون چارچوب سازمان ملل متحد در مورد تغییرات آب و هوایی رخ داده است. تغییر آب و هوا (COP-26) ، که بعد از یک سال تأخیر به دلیل همه گیری COVID-19 در نوامبر آینده برگزار می شود ، یک “هشدار فوری” است که نشان می دهد جهان زمان زیادی ندارد و باید فوری باشد. برای جلوگیری از آب و هوا عواقب وحشتناک را تغییر دهید
[ad_2]