
فرستادگان ویژه آمریکا و چین درمورد موضوع کره شمالی…
[ad_1]

این اولین تماس تلفنی سون کیم با همتای چینی خود از زمان انتصاب وی به عنوان نماینده ویژه در کره شمالی در ماه مه بود. سخنگوی وزارت امور خارجه ناد پرایس پس از این تماس تلفنی در یک کنفرانس خبری گفت که سلاح های هسته ای کره شمالی و برنامه های موشک بالستیک موضوعی است که نیاز به هماهنگی بین ایالات متحده و متحدانش و همچنین چین دارد. وی تأکید کرد که دولت پکن می تواند در پیونگ یانگ نقش و نفوذ داشته باشد.
در همین حال لیو شیاومینگ تأکید کرد که تصمیمات دیپلماتیک درباره پرونده هسته ای کره شمالی باید “گام به گام و همزمان” اجرا شود.
در مورد پیشنهاد ایالات متحده برای مذاکره با کره شمالی ، آقای پرایس بار دیگر تأکید کرد که ایالات متحده هنوز انتظار پاسخ مثبت کره شمالی را دارد. وی گفت: “ما برای کره شمالی کاملاً واضح اعلام کرده ایم که آمادگی شرکت در روحیه حسن نیت و دیپلماسی سازنده را داریم.”
این مکالمه تلفنی در شرایطی صورت گرفت که طرف آمریکایی همچنان اقدامات دیپلماتیک خود را با کره شمالی برای کاهش تهدیدهای پیونگ یانگ و حفظ صلح در شبه جزیره کره ادامه می دهد. سون کیم ، فرستاده ویژه آمریکا در کره شمالی ، در جریان سفر کاری اخیر خود به کره جنوبی ، تأیید کرد که ایالات متحده آمادگی گفتگو با کره شمالی را “در هر زمان و هر مکان ، بدون نیاز به رایزنی بیشتر” دارد. وی همچنین بر اهمیت همکاری سه جانبه با کره جنوبی و ژاپن در از سرگیری گفتگوهای دیپلماتیک در مورد مسئله هسته ای با کره شمالی تأکید کرد.
به نظر می رسد احتمال از سرگیری مذاکرات بین ایالات متحده و کره شمالی در حال کاهش است. کره شمالی پیشنهاد ایالات متحده برای از سرگیری مذاکرات هسته ای را رد کرد و گفت که هنوز تماس با واشنگتن را بررسی نکرده است. در همین حال ، از یک سو ، کانال گفتگوی دو جانبه باز است ، از سوی دیگر ، کاخ سفید به تمدید تحریم های کره شمالی برای یک سال دیگر ادامه می دهد. کارشناسان می گویند تا زمانی که پیونگ یانگ گام های مشخصی در جهت خلع سلاح هسته ای بردارد ، بایدن تحریم ها را کاهش نخواهد داد.
[ad_2]