
عربستان سعودی و متحدان عرب آن روابط خود را…
[ad_1]

فرهان آل سعود ، وزیر امور خارجه ، طی یک کنفرانس مطبوعاتی پس از کنفرانس گفت که طرفین اراده سیاسی و حسن نیت خود را برای اطمینان از اجرای توافق نامه از سرگیری روابط دیپلماتیک و سایر روابط از جمله تصمیم به از سرگیری پروازها ابراز داشتند.
وزیر امور خارجه عربستان سعودی گفت: “آنچه امروز اتفاق افتاد … بستن همه اختلافات و احیای کامل روابط دیپلماتیک است.”
پیش از این ، محمد بن سلمان ، وارث تاج و تخت عربستان سعودی اعلام کرده بود که کشورهای حاشیه خلیج فارس در اجلاس شورای همکاری خلیج فارس توافق نامه “همبستگی و ثبات” را امضا کردند تا اقدامات لغو را بررسی کنند. تحریم علیه قطر در 3 سال گذشته. رهبران شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس به طور مشترک دو سند از جمله بیانیه الولا و بیانیه مطبوعاتی نهایی کنفرانس را امضا کردند.
در همان روز نخست وزیر فایس سراج از دولت لیبی مورد حمایت سازمان ملل از موفقیت نشست شورای همکاری خلیج فارس در عربستان سعودی برای پایان دادن به درگیری ها با قطر استقبال کرد.
آقای سرراج در بیانیه ای دستاوردهای نشست شورای همکاری خلیج فارس در “پاکسازی جو و تقویت برادری” در خلیج فارس را تأیید و ارزیابی کرد “اعلامیه آل اولا یک گام به جلو است. رفتن به مسیر درست” و ابراز امیدواری کرد که بیانیه “وحدت کشورهای عربی را به وجود آورد ، به طور م toثر در برقراری امنیت و ثبات در لیبی کمک می کند و به تمام مداخلات” قطب “پایان می دهد.” وی همچنین بر لزوم تقویت تعهد کامل به احترام متقابل ، حاکمیت و وحدت ملی تأکید کرد.
عربستان سعودی ، امارات متحده عربی (امارات متحده عربی) ، بحرین و مصر از ژوئن 2017 روابط دیپلماتیک خود را با قطر به حالت تعلیق درآوردند و به دنبال اتهاماتی که دوحه از گروه های تروریستی حمایت می کند ، کشور خلیج فارس را تحریم کامل کرد. قطر نیز به نوبه خود ، بارها همه ادعاها را رد کرده است.
[ad_2]