
طالبان تأیید می کند که بسیاری از کشورها و…
[ad_1]

این شخص می گوید که طالبان همچنین اجازه دارند افغانستانی ها را در مساجد همراهی کنند و در نماز جمعه شرکت کنند.
در همان روز ، یکی از مقامات سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) اعلام کرد که از زمان تصرف طالبان در 15 اوت بیش از 18000 نفر از پایتخت کابل خارج شده اند و قول داد که با سازماندهی این امر تلاش های تخلیه را تسریع می کند.
در همین حال ، مقامات کاخ سفید گفتند در 19 آگوست ، ایالات متحده حدود 3،000 نفر را تخلیه کرد که نزدیک به 350 نفر از آنها شهروندان ایالات متحده بودند. تا 14 آگوست ، ایالات متحده در مجموع حدود 9000 نفر را تخلیه کرده است.
روزنامه انگلیسی تایمز گزارش داد که این کشور می تواند آخرین پرواز تخلیه از کابل را در 31 آگوست انجام دهد. با این حال ، یک منبع دولتی گفت که مهلت تخلیه به طور رسمی تایید نشده است. بن والاس ، وزیر دفاع انگلیس گفت که بریتانیا هنوز قادر به خروج کودکان بدون همراه از افغانستان نیست.
آمارهای انگلیس نشان می دهد که حدود 1200 نفر کابل را در پروازهای خود به بریتانیا ترک کردند. به گفته سفیر انگلیس در افغانستان ، این کشور در حال حاضر در حال مذاکره با طالبان در مورد تخلیه شهروندان و افغان های واجد شرایط است.
توکو فایزاسیا ، سخنگوی وزارت خارجه اندونزی نیز گفت که نیروی هوایی این کشور هواپیماهایی را در افغانستان مستقر می کند تا 15 شهروند را به خانه باز گرداند. با این حال ، وی جزئیات بیشتری ارائه نکرد. در همین حال سخنگوی ارتش اندونزی گفت انتظار می رود این پرواز شامگاه 20 اوت به اندونزی بازگردد.
همچنین مربوط به تخلیه افراد از افغانستان ، کمپین GoFundMe که هدف آن جمع آوری کمک های مالی برای تخلیه حدود 300 نفر از افراد آسیب پذیر در افغانستان است ، بیش از 6 میلیون دلار جمع آوری کرد.
پیش از این ، تامی مارکوس از نیویورک (ایالات متحده) یک صفحه جمع آوری کمک برای جمع آوری پول برای سازماندهی پروازها برای به خطر انداختن افغان ها از کشور ایجاد کرد. او همچنین در حال هماهنگی با گروه های تخلیه و فعالان برای برنامه ریزی برای تخلیه افغان ها است.
[ad_2]