
سازمان ملل نگران ناآرامی ها در مقر کنگره آمریکا…
[ad_1]

وی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: “من به شدت نگران آشوبهای تپه کاپیتول در واشنگتن و روند مختل شده دموکراتیک در کشوری هستیم که سازمان ملل در آن مستقر است.” به گفته وی ، آمریکا یکی از بزرگترین دموکراسی های جهان است. وی ابراز اعتماد به صلح و احترام به روندهای دموکراتیک حاکم بر آمریکا در این شرایط دشوار کرد.
در همین حال ، نخست وزیر کانادا ، جاستین ترودو ، هنگامی که هزاران هوادار رئیس جمهور آینده دونالد ترامپ به کپیتول هیل حمله کردند ، ابراز نگرانی شدید کرد و آن را “حمله به دموکراسی” خواند.
رهبر همسایه خود در آمریکای شمالی روشن کرد که خشونت هرگز نخواهد توانست بر اراده مردم غلبه کند.
پیش از این ، جنس استولتنبرگ ، دبیرکل ناتو ، اعتراضات خشونت آمیز در واشنگتن را “نمایش وحشتناکی” خواند و نتایج انتخابات “دموکراتیک” آمریکا را دوباره تأیید کرد. در همین حال ، نخست وزیر انگلیس بوریس جانسون خواستار پایان دادن به ناآرامی های واشنگتن شده است.
[ad_2]