
زنان باردار هنوز می توانند عوارض ناشی از COVID-19…
[ad_1]

به گزارش Dailymail ، محققان دانشگاه منچستر (انگلستان) جفت 115 مادر را که در طول همه گیری کووید -19 زایمان کرده اند ، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
آنها قبل از سال 2020 ناهنجاری های بیشتری نسبت به زنان باردار پیدا کردند. در این مطالعه ، متخصصان نمونه هایی از جفت ، بند ناف و غشای جنین را از زنان باردار گرفتند. ناهنجاری ها شامل سطوح بالای فیبرینوژن (یک عامل انعقادی) در پلاسما است که می تواند رشد جنین را مهار کرده و باعث کلسیفیکاسیون بیش از حد شود ، که فقط در هنگام تولد رخ می دهد.
این مشکلات هیچ علامتی ندارند ، اما شرایط مشابه می تواند باعث درد شکم ، گرفتگی و خطر زایمان زودرس یا مرده زایی شود.
به گفته محققان ، این مشکلات در بین زنان باردار در دوران همه گیری رایج است ، چه آنها مبتلا به COVID-19 باشند یا نه.
به طور خاص ، میزان مشکلات جفت در مادران مبتلا به COVID-19 سه برابر شده است ، اما در زنان بارداری که هرگز حتی به این بیماری مبتلا نشده اند ، دو برابر شده است.
کارشناسان پیشنهاد می کنند که این ممکن است به دلیل استرس مرتبط با همه گیری باشد و استرس می تواند باعث التهاب و تغییرات ساختاری در این اندام حیاتی شود. سازمان ها می گویند تحقیقات بیشتری لازم است تا مشخص شود آیا ناهنجاری های جفت مادر و نوزاد را در معرض خطر قرار می دهد یا خیر.
پروفسور الکساندر هایزل ، نویسنده این مطالعه گفت: “افزایش مشکلات جفتی که در طول همه گیری مشاهده کردیم نگران کننده است. اما ما برای درک کامل اثرات COVID-19 و استرس های مرتبط با آن در دوران بارداری به تحقیقات طولانی مدت نیاز داریم. هر دو به وضوح بر جفت تأثیر می گذارد ، اما هنوز نمی توانیم دقیقاً بگوییم که چگونه این امر بر سلامت مادر و نوزاد تأثیر می گذارد. در این میان ، ارائه مراقبت و حمایت روانشناختی در دوران بارداری برای زنان باردار به منظور کاهش تأثیر بیماری همه گیر بر سلامت مادر ضروری است.
جفت اولین عضوی است که در طول رشد جنین شکل می گیرد. جفت مانند ریه ها ، روده ها ، کلیه ها و کبد جنین عمل می کند و اکسیژن و مواد مغذی را از خون مادر دریافت می کند و مواد زائد را مبادله می کند.
هر سال از هر 500 زن در ایالات متحده یک نفر دچار مشکل جفت می شود. درصد مشابهی در انگلستان وجود دارد.
زنان باردار از ایالات متحده ، کانادا ، فرانسه و انگلستان در اولین موج شیوع COVID-19 در این مطالعه شرکت کردند.
[ad_2]