
بهترین وکلا قبل از روند استیضاح رئیس جمهور سابق…
[ad_1]

CBS News به نقل از جیسون میلر ، سخنگوی دونالد ترامپ ، همانطور که بوچ بوورز وکیل دبلیو کارولینای جنوبی و دبورا باربیه گزارش دادند ، که انتظار می رود دو وکیل اصلی باشند ، دیگر موفق نیستند اعضای گروه حقوقی در روند استیضاح دخیل هستند 9 فوریه
“تلاش های دموکرات ها برای استیضاح یک رئیس جمهور بازنشسته کاملاً خلاف قانون اساسی و برای کشور ما بسیار بد است. در واقع 45 سناتور رأی خلاف قانون اساسی دادند. ما در مورد گروه حقوقی تصمیم نهایی نگرفته ایم ، اما به زودی تصمیم گیری خواهد شد “، گفت: آقای جاسون میلر.
مشاور ترامپ همچنین گفت که این تصمیم با اجماع هر دو گرفته شده است. آقای بوورز و باربیر هنوز به درخواست اظهار نظر در مورد اطلاعات فوق پاسخ نداده اند.
بوچ بوورز ، یک وکیل معروف از کلمبیا ، کارولینای جنوبی ، در وزارت دادگستری تحت رئیس جمهور جورج دبلیو بوش کار می کرد. در همین حال ، آقای باربیر قبل از افتتاح دفتر حقوقی خود ، 15 سال به عنوان دادستان عمومی در کارولینای جنوبی به سر برد.

دبورا باربیر همچنین طرفدار چندین مشتری برجسته از جمله لابی گر جمهوری خواه است. این وکیل تنها چند روز پس از خبر اضافه شدن آقای ترامپ به گروه حقوقی برای کمک به رئیس جمهور سابق برای دفاع از خود قبل از دادگاه استیضاح سنا درگذشت.
CNN ، اولین آژانس خبری گزارش دهنده این حادثه ، گفت که سه وکیل دیگر نیز گروه حقوقی رئیس جمهور سابق ترامپ را ترک کرده اند. اینها شامل جوش هوارد ، وكیل مستقر در كارولینای شمالی است. جانی گاسر و گرگ هریس ، دو وکیل کارولینای جنوبی. وکلای گاسر و هریس دادستان های سابق فدرال هستند. هوارد در وزارت دادگستری خدمت می کرد و رئیس سابق شورای انتخابات ایالتی کارولینای شمالی است.
وادی خصوصی آقای ترامپ ، رودی جولیانی ، که زمانی به رئیس جمهور پیشین کمک کرد نتایج انتخابات را لغو کند ، گفت که وی در جریان استیضاح به تیم حقوقی نمی پیوندد زیرا در جلسه شرکت می کرد.
جولیانی گفت: “در واقع ، من می توانستم جلسه استیضاح را شاهد باشم. مقررات اخلاقی من را از نمایندگی آقای ترامپ به عنوان مشاور قضایی در جریان استیضاح منع می کند.”
میلر در پاسخ به این س whoال که چه کسی نماینده ترامپ در جلسه استیضاح است ، گفت که آنها احتمالاً “طی چند روز آینده” بیانیه خواهند داد.
دادگاه استیضاح دوم ترامپ قرار است در تاریخ 9 فوریه آغاز شود. مجلس نمایندگان در 13 ژانویه تصویب استیضاح آقای ترامپ را به اتهام “دامن زدن به شورش” صادر كرد. یك هفته قبل ، آقای ترامپ از طرفداران خود خواست تا “برای جلوگیری از شمارش آرا از كنگره” به جنگ جهنمی بپردازند. ، آخرین تلاش برای به چالش کشیدن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده در سال 2020 است. سپس جمعیتی از طرفداران وی با حمله به پایتخت ، از نمایندگان مجلس خواستند که فرار کنند. و شمارش آرا نزدیک به 6 ساعت به تأخیر افتاد. در این شورش ها 5 نفر کشته شدند.
[ad_2]