
ایالات متحده و کانادا در نظر دارند میزبان هزاران…
[ad_1]

پیش از این ، گروه های مدافع حقوق بشر از وزارت امور خارجه و کاخ سفید درخواست کرده بودند تا 2000 ویزا ویژه زنان را به طرح تخلیه هزاران افغان پس از خروج از ایالات متحده اضافه کند. این طرح شامل مترجمانی است که برای ایالات متحده و نیروهای خارجی در افغانستان کار می کنند.
یک مقام دیگر گفت که دولت رئیس جمهور جو بایدن در حال بررسی نه تنها اولویت بندی زنان در معرض خطر ، بلکه همچنین شامل مردان و اقلیت ها در مشاغل پر خطر است.
ترزا کاساله ، سخنگوی لیست مینا ، گفت که رهبران زن توسط مبارزان طالبان مورد حمله قرار گرفته و کشته شده اند. آنها هر روز جان و امنیت خود را تهدید می کنند.
لیست مینا و دیگران پیشنهاد می کند که با تنظیم یک برنامه سریع در وزارت امور خارجه ، چنین ویزاهایی با یک پروسه فعال سازی سریع برای بیشتر در معرض خطر افغان ها تکمیل شود.
به گفته یک منبع از دولت کانادا ، در توسعه همان روز ، این کشور قصد دارد از صدها افغان که مترجم و کارمند سفارت کانادا در کابل و خانواده های آنها هستند ، پذیرایی کند. بسیاری از این ترس دارند که طالبان پس از خروج نیروهای آمریکایی از جنوب غربی آسیا ، درگیر درگیری در کشورهای غربی شوند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری ویتنام در اتاوا ، این منبع گفت که کانادا می خواهد این افراد را در اسرع وقت از افغانستان خارج کند. آنها ممکن است به عنوان پناهنده اسکان داده شده یا از طریق سایر مهاجرت ها به کانادا بیایند ، اما احتمالاً هنگام ورود کارت اقامت دائم برای آنها صادر می شود.
این حرکت اوتاوا در حالی صورت می گیرد که ایالات متحده به دنبال ایالت ها برای میزبانی از هزاران افغانی است که بیش از 20 سال هنگام استقرار ایالات متحده در آن ایالت جنوب غربی آسیا برای ارتش ایالات متحده کار کرده اند. با این حال ، به گفته این منبع ، کانادا قصد ندارد افغانانی را که برای ایالات متحده کار کرده اند بپذیرد.
مأموریت رزمی کانادا در افغانستان یک دهه پیش پایان یافت. متعاقباً ، کانادا حدود 800 افغان را که به عنوان مترجم یا نقشهای دیگر برای این کشور کار می کردند ، جابجا کرد.
ماه گذشته ، دیده بان حقوق بشر مستقر در ایالات متحده از کشورهای افغانستان ، از جمله کانادا ، خواستار “تسریع” در پردازش ویزا و اسکان مجدد مترجمان شده است.
در همان روز ، بوریس جانسون ، نخست وزیر انگلیس پس از اعلام آمریكا مبنی بر پیشرفت بیش از 90٪ در زمینه عقب نشینی نیروهای خود از كشور جنوب غربی آسیا ، از آینده افغانستان ابراز نگرانی كرد.
نخست وزیر جانسون خطاب به پارلمان تأکید کرد: “اگر از من س askال کنید که آیا از وضعیت فعلی افغانستان راضی هستم ، البته که راضی نیستم. من نگران هستم ، وضعیت آنجا مملو از خطر است. ما باید امیدوار باشیم که کشورهای کابل برای رسیدن به توافق متحد شوند. “
نخست وزیر جانسون همچنین افزود كه مردم افغانستان از دهها سال حمایت و سرمایه گذاری انگلیس بهره مند شده اند. لندن برای اطمینان از ثبات ، امنیت و صلح این کشور جنوب غربی آسیا همه تلاش خود را انجام داده است. رهبر انگلیس بنابراین ابراز امیدواری کرد: “خون و پولی که انگلیس در دهه های اخیر برای حفاظت از مردم افغانستان قربانی کرده است بی فایده نخواهد بود و میراث تلاش های انگلیس حفظ خواهد شد.”
از زمان پیوستن این کشور به ائتلاف بین المللی علیه تروریسم به رهبری ایالات متحده در سال 2001 بیش از 400 سرباز انگلیسی در عملیات کشته شده اند. در سال 2014 ، مأموریت انگلیس در افغانستان از عملیات جنگی خارج شد. سپس هزینه های لندن در اینجا حدود 40 میلیارد پوند (55 میلیارد دلار) بود.
[ad_2]