
ایالات متحده در حال تمدید مقررات موقت برای حمایت…
[ad_1]

به گزارش خبرنگار VNA در واشنگتن ، تصمیم فوق بازیگر است وزیر امنیت داخلی دیوید پکوسکه اجازه می دهد تا 6،700 سوری – که باید به کشور خود بازگردانده شوند – تا سپتامبر 2022 در ایالات متحده باقی بمانند. این دستورالعمل همچنین به 1800 سوری دیگر اجازه می دهد تا درخواست TPS کنند.
وزارت امنیت داخلی آمریکا گفت درگیری در سوریه مانع از بازگشت سالم مردم سوریه شده است. این وزارتخانه گفت که این درگیری ها به کمک منظم بشردوستانه ، افزایش پناهندگان ، ناامنی غذایی ، کاهش دسترسی به آب تمیز و مراقبت های پزشکی و وخامت زیرساخت ها منجر شده است. سوریه در مقیاس وسیعی ویران شده است.
TPS ، تصویب شده توسط کنگره ایالات متحده در سال 1990 ، برنامه ای است که به مردم اجازه می دهد در تعدادی از کشورها ، به ویژه کشورهای آمریکای مرکزی ، از بلایای موقتی و بلایای طبیعی که در آمریکا زندگی و کار می کنند رنج ببرند. این آیین نامه به طور دوره ای توسط وزیر امنیت داخلی هر 6-18 ماه تمدید می شود.
[ad_2]