
اپیدمی COVID-19: روسیه حمل و نقل هوایی را با…
[ad_1]

آژانس بهداشتی روسیه در بیانیه 31 ماه مه گفت: “با بهبود اوضاع اپیدمیولوژیک در انگلیس ، حمل و نقل هوایی برنامه ریزی شده بین مسکو و لندن از 2 ژوئن از سر گرفته می شود.”
در این اعلامیه افزوده شده است كه سفر هوایی با اتریش ، مجارستان ، لبنان ، لوكزامبورگ ، كرواسی ، موریس و مراكش در 10 ژوئن از سر گرفته خواهد شد. با این حال ، پروازها به ترکیه ، یک مقصد مهم گردشگری روسیه ، حداقل تا 21 ژوئن به حالت تعلیق در خواهد آمد.
پس از شیوع ، مرزهای روسیه برای اکثر کشورها بسته باقی ماند.
* از اول ژوئن ، فرودگاه هیترو در لندن ، پایتخت انگلیس ، برای مسافرانی که از کشورهای پر خطر وارد می شوند ، بازگشایی شد.
بریتانیا پیش از این افراد را از 43 نقطه داغ COVID-19 در فهرست “قرمز” ، از جمله هند ، برزیل ، ترکیه و آفریقای جنوبی ، ممنوع کرده است ، زیرا ترس از اینكه آنها بتوانند انواع پیگیری كننده ویروس را به انگلیس وارد كنند ، دارد. شهروندان و ساکنان انگلیس که از این کشورها برمی گردند باید تحت نظارت یک هتل تعیین شده توسط دولت 10 روز قرنطینه شوند.
طبق مقررات جدید ، از اول ژوئن ، همه افراد در “لیست قرمز” بالا از یک دروازه جداگانه عبور می کنند که از آوریل 2020 به دلیل کمبود بازدید کننده بین المللی بسته شده است. هیترو گفت این تصمیم به این دلیل است که مسیرهای موجود در “لیست قرمز” احتمالاً در آینده نزدیک مورد توجه حمل و نقل هوایی انگلیس قرار خواهد گرفت.
انگلیس نزدیک به 128000 مورد مرگ ناشی از COVID-19 را ثبت کرده است که بالاترین میزان در اروپا است. این کشور در دسامبر سال 2020 یک کمپین واکسیناسیون را آغاز کرد و به کاهش چشمگیر تعداد عفونت ها و مرگ و میر کمک کرد. اما مواردی بهبود یافت که نسخه ای سریع به نام دلتا ، که برای اولین بار در هند کشف شد ، به انگلیس سرایت کرد و بر برنامه های دولت برای کاهش فاصله اجتماعی تأثیر گذاشت. در حال حاضر ، اقدامات محدود كننده مربوط به پيشگيري از همه گيري تا 21 ژوئن همچنان ادامه دارد. طبق برنامه ریزی های انجام شده ، دولت تصمیم خود را در 14 ژوئن اعلام خواهد کرد.
* در آلمان ، آژانس فدرال پیشگیری و کنترل بیماری ، خطر ابتلا به COVID-19 را از “بسیار زیاد” به “زیاد” کاهش داده است. در یک کنفرانس مطبوعاتی در 1 ژوئن ، جنس اسپان ، وزیر بهداشت گفت: “وضعیت به وضوح بهبود یافته است ، اما ما هنوز در وسط یک بیماری همه گیر هستیم.
پیش از آن ، سطح خطر “بسیار بالایی” در دسامبر سال 2020 اعلام شده بود. براساس موسسه رابرت کوچ (RKI) ، تعداد عفونت ها در طول روز نسبت به هفته قبل یعنی 1785 عفونت جدید در اول ژوئن کاهش یافته است. در اوج موج سوم ، بیش از 30،000 عفونت در روز ثبت شد.
لوتار ویلر ، مدیر RKI گفت که امروز در آلمان میلیون ها نفر هنوز واکسینه نشده اند ، “بنابراین آنها در برابر همه گیری محافظت نمی شوند”. به گفته وی ، سهم واکسینه شده باید حداقل 80٪ از جمعیت باشد تا اقدامات قابل ملاحظه ای برای جلوگیری از همه گیری کاهش یابد. در حال حاضر ، این رقم تنها 18 درصد است.
[ad_2]